Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Fans brydde sig mer om att fånga pokemons än att ta kort med Justin Bieber – vart är världen påväg

YO!!

Skärmavbild 2016-07-20 kl. 22.30.42

Nu är jag äntligen hemma efter fest på Gotland – Visby och en signering i Eskilstuna idag! Det har varit två sköna dagar med jävligt mycket action så nu är det dax att ta det lugnt hemma ett tag. Jobbar på fredag igen så idag och imorrn är det bara softa hemma som gäller!
Vi började sälja våra nya kläder idag på signeringen och det gick jävligt bra, vi sålde många tisher och affischer och märkte att folk verkade gilla det så vi öppnar snart en webbshop där det kommer komma in mer kläder!

BTW!!!!
Det nya pokemonspelet har ni kanske inte missat, jag började spela det igår och blev direkt en riktig jävla nörd, vet inte om det är så bra att skriva och om jag kommer bli gripen om jag skriver detta men jag spelade det när jag körde bil och höll på att köra av vägen. Det går lixom ut på att fånga pokemons och dom är utspridda på olika ställen och tydligen fanns det runt omkring E4 (en bilväg som går genom sverige) och när dom väl kommer så gäller det att fånga dom innan dom försvinner! Jag kommer inte göra om det så folk behöver inte vara oroliga, jag bestämde mig nämligen för att lugna mig med att spela pokemonspelet efter att jag märkte att jag blev sån jävla nörd så snabbt =)

Har kommit upp massa artiklar kring spelet – bland annat att det tydligen just nu är med intressant att fånga pokemons än att ta kort med justin bieber haha =)

LÄS HÄR !