Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Mina föräldrar!

YO!


VIKTIGT:
Folk undrar varför jag inte lägger upp bilder och namn på mina familjemedlemmar och det är för att det är så sjukt mycket skit på internet.
Jag tänker inte låta min morsa utstå det hat som finns här på internet, därför håller jag henne utanför. Jag jobbar och har jobbat med sociala medier så länge jag kan minnas så vet jag att man måste vara psykiskt stark för att orka utstå allt hat som finns bland alla människor på internet. 

Skärmavbild 2016-06-06 kl. 12.01.17


Allafall.. =)
Jag har inte tänkt på det tidigare, men igår när jag satt med mina föräldrar och åkte 2h bil med dom hur jävla roliga dom är.

Först och främst att dom varit gifta typ 40 år tycker jag är jävligt fint och att dom fortfarande gör roliga saker tillsammans och har ett bra liv.
Jag skulle också vilja ha det så i framtiden, hitta någon man verkligen litar på i alla lägen och verkligen kan vara med och alltid ha kul med. – Tror min lojalitet kommer från mina föräldrar, jag har lärt mig sedan jag föddes att det är fel att lura, ljuga och vara olojal. Jag är dock jävligt ironisk och älskar att driva med människor, jag vetifan vart de kom ifrån haha.

Men hur som helst, jag satt och lyssnade på dom igår och garvade så jag grät i baksätet, jag har inte riktigt analyserat deras förhållande på det sätt jag gjorde igår men märkte att dom är jävligt roliga tillsammans. Dom är endå 55+ båda två men är så jävla sköna.

Jag kan faktiskt förstå att dom varit gifta så pass länge som dom har för helt ärligt.
Tror det kan vara bland annat för att dom är så sjukt olika.
Morsan snäll och lugn, farsan arg och hetsig. Min morsa går aldrig att bli arg på, hon är så jävla gullig och snäll. Hon vill ingen illa och har ALDRIG någonsin skrikit åt mig och tror allvarligt talat inte hon skrikit åt någon annan heller. Min farsa har kort stubin och är aggressiv på ett roligt sätt så att istället för att ta åt sig när han blir sur så skrattar man (allafall jag), men är fortfarande också jävligt snäll och ska alltid ha rätt även att han har fel.

Skillnaden på mina föräldrarjag älskar de. =)
Min morsa är på riktigt överdrivet snäll mot alla – jag har aldrig sett henne vara dum mot någon sålänge jag levt.
Vissa middagar vi haft hemma då hon inte hunnit sätta sig förns alla ätit upp för att hon vill att alla ska ha det bra och ha allt vid bordet innan hon kan sätta sig och va lugn. Jag är den som är snabbast med att ta mat, jag hatar att vänta. Ibland börjar jag äta redan under tiden då maten tillagas. Min farsa blir alltid galen när jag smyger igenom köket och snor köttbitar från köttfatet- hände en gång att jag åt upp allt kött som skulle upp på bordet.
”SAMIR!!!! DET RÄCKER!!!!!!”

Skärmavbild 2016-06-06 kl. 12.04.57

Morsan har alltid skämt bort mig och kommit med frukost på sängen varje morgon under hela min uppväxt och sedan kört mig i skolan så jag kommit i tid.
Min farsa har varit tvärtom och vill att jag ska göra allt själv – han blev jämt irriterad på mig när jag var seg på morgonen till skolan och har alltid hetsat mig och skrek alltid en rad jag aldrig glömmer: JALLAA SKYYHNDDA!!!! DU KOMMER FÖRSENT, SLUTA HA SÅ MYCKET WAX DU SER UT SOM EN FÅGEL!!!
Haha!

Min farsa tyckte att jag skulle ta buss och inte bli körd till skolan för att jag var så lat, men morsan körde endå 🙂 KING !!!
Jag haft båda delarna när jag växte upp, jag har en svenssonsläkt från morsans sida där dom äter köttbullar och makaroner och dansar runt midsommarstången och sen min blattesläkt som äter mat på golvet, bad varje morgon och hade 20 bröllop i månaden (skämt åsido men typ). Det är skitroligt att ha växt upp med båda delarna.

En sak jag och min farsa garva åt imorse är hur min morsa älskar att spara saker.
Hon tycker det är synd att slänga bort gamla saker så antingen förvarar hon det i garaget eller alternativt går till second hand-butiker för att andra ska få använda våra kläder osv – MEN HON SLÄNGER ALDRIG!
Samma sak gäller mat för morsan, hon hatar att slänga mat.
Jag minns ett uttryck som mina lärare jämt sa till mig i skolan när jag inte åt upp min mat – ”tänk på barnen i Afrika – som varken har mat eller vatten”. Min morsa tänker verkligen på dom. ALL mat ska ätas upp som vi köper, hon slänger inte ett skit. Spelar ingen roll om grejerna har gått ut, Hon vägrar slänga den!

Jag var hemma igår hos mina päron och så ringde jag morsan och frågade om vi hade något jordnötssmör hemma. Hon sa att hon inte trodde att vi hade men isåfall att det stod längst in i kylskåpet på högsta hyllan.
Jag kollar runt i kylen och blir överlycklig när jag hittar burken och slänger på jordnötssmör på min macka.
Vid mitt första bett känner jag att det inte smakar normalt – de smakar typ blomjord, asså som att jag åt direkt ur en krukväxt.
Jag ringde upp igen och fråga hur länge vi haft burken – Men Samir… Du får kolla på bäst före datum.
Jag kollar på burkens lock och håller på att spy, och får en chock jag trodde inte mina ögon, BÄST FÖRE 2014-03-12 –
MAMMA DEN GICK UT FÖR 2 ÅR SEN!!!!!!”
… – Ja då får du slänga den Samir! svarar hon bara lugnt.
”mamma du borde slängt den för 3 år sen.”

Men roligast är att min farsa hade bjudit vänner häromdagen och han hade grillat mat och så fråga han min morsa efter rödbetor. Hon tog fram dom och min farsa frågade om det inte var samma som han köpte för 2 månader sen.
”Nej då, jag tillagade dom för 2 dagar sedan”
När maten var klar la min farsa upp maten på bordet och smakade köttet tillsammans med rödbetorna och tyckte att det smakade ruttet.
Han berättade för mig: ”Jag trodde det var köttet som smaka skit men sen så kollade jag närmre på rödbetorna som låg i köket och såg att det växt hår på dom” HAHAHAHAHAHXHAHHAHA.

Fan asså dom är roliga!