Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Viktigt: Till er som hatar!

Tja!

Skärmavbild 2016-05-27 kl. 08.42.04

Som alltid börjar hatet flöda när man gör något nytt vilket är tråkigt men det är även då man får känslan av att man lyckats. Det är en riktigt jävla dålig sak med mänskligheten som egentligen får mig att tappa livsgnistan.

Ska man behöva sitta i en källare och inte göra ett skit i livet för att man ska vara omtyckt??
Eller ska man försöka sträva efter att bli någonting man tycker om men då bli hatad ?

Till dig som hatar – Det du alltid ska tänka på är – Att lyckas kräver hårt arbete.

Det jag kan förstå att folk kan irriteras över är när någon person som INTE förtjänar sin framgång lyckas endå.
Men jag tror allvarligt talat inte det finns. 

Som jag skrivit tidigare så tror folk att jag sitter på mitt arsle och inte gör någonting men endå lyckas hamna på topplistorna. Jag har hållt på med musiken i över 10 år och slog igenom för 3 år sedan tillsammans med Viktor.

Om jag från idag bara skulle sätta mig och inte engagera mig mer i mitt jobb skulle ingenting hända. Inga fler låtar skulle släppas, jag skulle inte vara med i TV mer, jag skulle bli av med jobbet på expressen, mina följare skulle avfölja, folk skulle sluta höra av sig.
Detta skulle i slutändan leda till att jag blev tvungen att flytta hem och sätta mig i mina föräldrars garage och kolla in i en vägg. – UNGEFÄR.
Då kanske jag dock hade blivit omtyckt, vad vet jag ? haha 🙂
(Hade kanske tagit ett tag men i princip så)
Mina följare kräver konstant uppdatering. Jag uppdaterar mina sociala medier minst 3 ggr om dagen och försöker alltid komma med nya grejer.
Att underhålla hela denna branschen kräver jobb flera timmar om dagen. Jag måste alltid vara aktiv, och vara där, fräsch och framåt för att folk ska vilja ha med mig i saker.
Går jag ner mig psykiskt eller fysiskt får jag inga fler jobb, så ett måste för mig är att tänka på hälsan. Därav festar jag nästan aldrig längre, jag röker inte och jag snusar inte även att det kan fresta när jag har allt runtomkring mig.

Jag vaknade vid kl 04:45 imorse och var stressad och tänkte igenom så att jag hade allt på banan. Kl 07 hade jag alarm och gick upp snabbt, packade väskan, träffade min coach, ska dra och sola nu och sen ska jag vidare till TV-inspelning.
Efter det drar jag på turné, har 3 spelningar i helgen + stor födelsedagsfest!

Nu ligger jag och Viktor också på topp 10 på Spotify efter två dagar! Tack till alla som lyssnar på vår musik, ni är bäst! Och tack till alla som läser! kärlek.

samspo