Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mina fans förändrade mitt liv – Tack

Hej!

Obs!
LADDAR UPP DETTA BLOGGINLÄGG PÅ NYTT DÅ JAG VILL ATT FLER LÄSER! VIKTIGT FÖR MIG ATT FÅ UT DETTA!

Jag har märkt att i vissa fall så kommer folk fram till mig utan någon respekt alls.
Dom tror att jag är nån jävla pajas som inte haft något liv innan jag var med i TV och att allt som jag sagt och gjort på TV är allt jag har/är. 
Jag har också märkt att folk anpassar sig så jävla mycket för vad andra tycker och tänker vilket är jävligt jobbigt, hat blir mer hat.

Tro mig,
för några år sedan när jag satt med en cigg i min hand, en snus under min läpp och tatuerade min arm så trodde jag aldrig att jag skulle stå på en scen och sjunga HALLÅ HALLÅ HALLÅ för en publik på 4 miljoner människor.
Jag skulle tyckt det var fett pinsamt och skulle nog även tänkt att mina polare skulle tyckt att jag va en jävla tönt. Men sen insåg jag en sak… Det är mer mobbat att försöka leka att man är nån jävla ”tuffing” men en cigg i käften och vara kaxig mot folk och försöka vara någon annan man inte är än att bara va sig själv och skita i va folk tycker och köra sitt race.

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 21.44.38

När jag gick i skolan tyckte jag att det var jättemobbat att plugga och dom som inte rökte och var me i ”tuffa gänget” ogillade jag. Idag önskar jag att jag hade varit personen som pluggade och istället tänkte på mitt liv och varit en schyst kille. Jag hade ett gott hjärta men jag var osäker. Jag fick byta skola när jag var 15 och jag fick gå om ett år när jag var 16, jag fick gå i specialklass och jag var väldigt ogillad bland mina lärare för att jag var så ”pratig och rastlös”.

Jag ser mig själv i många unga killar och tjejer som kommer fram till mig på stan, jag ser att de är precis som jag var i deras ålder.

IMG_8352.PNG

De står me en cigg i munnen redan vid 13 års ålder och lutar sig mot väggen och känner sig som kungar då dom skiter i skolan.  Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.41.03 Jag har i många fall då berättat för dom hur det gick för många av dom jag umgicks med som inte slutade med den där skiten. Folk hamnade på behandlingshem, fängelse, blev utan jobb mm av dom jag umgicks med när jag var liten. (Dom tuffa)
Det kunde gått likadant för mig men jag tog tag i mitt liv och slutade med all skit.

Jag kommer från en väldigt bra familj där det inte existerar något dåligt överhuvudtaget. Ingen i min familj röker och ingen av dom dricker speciellt mycket. Händer att farsan tar en bärs på söndagar men lixom inget speciellt. Mina syskon är välutbildade – min bror har eget företag i stockholm och utbildade sig på KTH i stockholm. Farsan är krogägare sedan 30 år tillbaka och jobbar med fastigheter tillsammans med min morsa.


Jag blev svarta fåret i familjen som gjort allt jag inte skulle gjort men sedan lärt mig av mina misstag. Jag har byggt upp det jag har idag själv utan skolan. Min vändning kom efter att jag var med i Paradise Hotel 2013 då jag fick massa fans. Jag såg att när jag stod med en cigarett på bilder gjorde dom också det. När jag drack och svor så gjorde dom också det. Jag tyckte det var fel, så ville jag inte att det skulle vara.

Under nya året 2014 när jag vaknade upp och kollade mig i spegeln och såg hur sliten jag blivit fick jag en tankeställare – att jag var bättre en den personen i spegeln. Jag kunde inte vara den här personen inför flera hundratusen personer, jag hade mer att ge. Jag kastade mina cigaretter och bestämde mig för att ALDRIG mer röka i hela mitt liv och visa vem jag egentligen va, detta är 1 år och 6 månader sen – jag är idag HELT rökfri och känner mig som en bättre människa, allt tack vare mina underbara fans! =)

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.45.04

Jag har alltid haft sjukt mycket driv och varit väääldigt social. Har drivit en krog tillsammans med farsan sedan jag var 15 och jobbat som bartender på många ställen runt om i Sverige. Många tror säkert att jag är ganska trög men jag driver 3 företag själv och har genom bara min energi åstadkommit ett liv som jag själv trivs med. Sen om folk tycker det är bra eller dåligt skiter jag fullständigt i.

Det är fortfarande mycket irritation kring min medverkan i Paradise Hotel.
Bland annat mycket mot min farsa. Häromdagen bland annat när han gick in och beställde mat på ett ställe i Malmö frågade snubben i kassan som kommer från samma land som farsan (palestina) hur farsan kunde acceptera att jag varit med i tv.
Min farsa undrade vad han menade och frågade om han menade Melodifestivalen? snubben i kassan svarade: nej nej, det andra. Min farsa frågade då om han menade parneviks eller fångarna på fortet?
Nej inte det programmet, hur kunde du låta din son vara med i de där programmet med tjejer och sånt?
Min farsa svarade med att killen i kassan kunde ta sin mat och köra upp den i arslet och lämnade restaurangen.

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.51.33 Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.52.12

Min farsa hatade att jag var med i Paradise Hotel och sa att han skulle slänga ut mig om jag medverkade eftersom han tyckte det var så pass pinsamt, men det jag gjorde efter att jag var med har gjort att han är stolt över mig och våran relation nu är starkare än aldrig förr. Tillomed farsan har fått massa söta fans som ringer han hela dagarna haha =)

Hur som helst…

Vad jag egentligen ville säga med denna text är att nyckeln till att lyckas i livet är att lyssna på sig själv och sin magkänsla, lyssna aldrig på någon som kommer med något negativt kring det du vill göra.
Man ska tro på sig själv och INGENTING är omöjligt. Man ska aldrig se problem i sitt liv som hinder utan man ska se möjligheterna att lösa de och ta sig förbi dom. ALLTING GÅR!

Jag kan säga en sista sak. Dagen efter att jag visades i programmet Paradise Hotel 2013 skulle folk skrattat om jag sa att jag någon gång skulle varit med i Melodifestivalen i mitt liv men 1 år senare hände det och det var det största jag gjort i mitt liv.

Jag vill och jag ska göra allt för att vara med igen, denna gång vill jag vara med i melodifestivalen för att vinna =)

 

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.57.09

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 22.57.17

 

Och sist, men det som betyder mest för mig, och det som betyder allt för mig, det är ni – Mina fans! Ni har förändrat mitt liv och jag älskar er. 

Skärmavbild 2015-07-13 kl. 01.06.29

 

TACK FÖR DU LÄSTE!!!!