Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Nu är min lägenhet till salu!

Tja!

Sitter just nu i Thailand och blir masserad samtidigt som jag skriver det här inlägget. Ni kanske tror det är lyx, och ja… Jo det är nice men hon masserar så in i helvete hårt med typ nån metallgrej som hon just nu trycker in i min fot, gör sjukt ont haha.
Dessutom verkar hon störa sig på att jag har datorn i knät så ibland trycker hon till extra så att jag skriker och hon och hennes vän som sitter brevis sitter och snackar om mig – garanterat inget bra.

Men men haha =)
Helt jävla underbart, länge sen jag fick softa som nu..
Bild från tidigare nu under kvällen efter ett gympass med min PT Kim!

yo

Men aja hur som helst !

Jag säljer just nu min lägenhet på Södermalm/medborgarplaten i Stockholm. Lägenheten är sjukt nice och centralt som fan. Har 20 steg till SATS-gym och Vapiano runt hörnet. Folk tycker säkert det är dyrt, men det kostar tyvärr ganska mycket att bo i Stockholm och speciellt såhär centralt.

Här är några bilder =)

Kolla hela annonsen här!

mk45mmjik64g3lq25xnir363t0pged8mjqa951ebzkhd2g9cgss2gb0rh46cs5le dx7s72u09xfmrvfcmmrlrlgutvx59nd4