Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anna Book diskad från melodifestivalen

HEJ!

Vaknade precis upp och får höra att Anna Book är diskad från melodifestivalen!
HELVETE?! VAA! NEJ!!?
Shit stackare. Min PT hade suttit i vid datorn och hört någon gråta i rummet bredvid oss och jag antar att det var Anna. Jag är så jävla ledsen för hennes skull.

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 21.30.26

Jag vet inte mycket om händelsen men tror så var hennes låt en kopia av någon annan låt som tidigare varit med.
Jag läste lite och tror det handlade något om att hennes låt var identisk med en annan låt som sagt men med annan text.
Riktigt sjukt!

Anna var den personen i min deltävling som jag kom nära. Jag spelade in ett youtubeklipp precis innan denna resa med henne och vi pratade mycket om hur jävla nice de skulle bli att köra melodifestivalen tillsammans.
Så händer det här 🙁

Mina tankar går till dig nu, orkar inte hålla på att kontakta henne nu om hur ledsen jag är för henne då jag tror det blir värre för henne men ska ta och ringa henne när det lagt sig och få henne att förstå att livet går vidare.

Här är vårat youtube-klipp vi spelade in som förberedelse för melodifestivalen: