Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Goodnight Sweetheart!

Yo!


Skärmavbild 2016-01-27 kl. 23.18.22

Bilden är från plåtningen i nya QX-tidningen!
Vi hade rep idag igen inför melodifestivalen och faktiskt, denna gång känns det riktigt bra! Tror vi kommer göra ett mycket bättre framförande än förra året. Ska bli riktigt nice.
Tänker dock inte avslöja någonting innan melodifestivalen så ni får veta höra lite om min sömn istället!

Så…

Sedan jag var liten har jag haft svårt att sova på nätterna. Av någon anledning så är det under natten jag börjar tänka som mest. Jag tror fan att jag är född till att leva på natten och inte på dagen…
På dagarna vill jag helst ligga i soffan, se serier på Netflix, softa, sova och äta godis. På nätterna vill jag vara ute och springa, jag får ideér, jag tänker på livet och jag tänker på allt jag missat under dagen mm.
Det gör att jag sover sjukt dåligt.

Jag har tänkt på vad det beror på…. Men inte kommit fram till något på 25 år.
Jag vet inte vad fan som händer när jag väl ska gå och lägga mig. Jag tycker det är sjukt skönt att sova. Men jag tycker det är sjukt irriterande att försöka somna, det är ett jävla mission.
Jag testar olika sovställningar, jag tar av och på täcket, jag sätter på filmer, jag sätter på ljudböcker, jag lyssnar på musik…. Och sen är klockan 8 på morgonen, då somnar jag =)
Nu inför melodifestivalen är det skönt om man sover ganska mycket då man helst ska vara pigg när man står på scenen, vilket är en självklarhet!
Jag får se hur fan jag ska lyckas med det.

Någon som har tips på hur man enklast somnar?

Mina nätter ser ungefär ut såhär… Haha 😉