Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Vi ska bjuda på nakenchock i melodifestivalen 2016

Tja! =)

Skärmavbild 2016-01-05 kl. 18.33.05

Gör jag inte det ena, så gör jag det andra! Vi är redo att ha jääävligt kul i mello och då måste man göra något som folk inte brukar. Förra året tyckte jag att vi var sämst, haha men det var första gången så skitsamma, i år ska vi göra show !!!

Nu är hårdträningen igång. Jag och Viktor kommer nämligen bjuda på något extra i år i melodifestivalen som jag inte tror hänt tidigare. Jag antar att det inte brukar vara så många nakenchockar i melodifestivalen, eller ? haha =) Skitsamma, man lever bara en gång.

Min personliga tränare som hjälper mig inför melodifestivalen har stått flera timmar per dag och gjort matlådor och engagerat sig  i att jag ska få maxad kropp. Han sa att han möjligtvis kommer släppa hela hemligheten bakom hur vi gjort för en riktigt bra kropp på 1 månad efter mello.

IMG_2229-2


Han skrev även några jävligt bra ord på sin instagram till folk som har olika ursäkter när det gäller gym:

En ursäkt som jag ofta hör från individer som ska förklara varför de väljer att inte äta nyttigt är:
▪️”Det tar för mycket tid.”
▪️”Det kostar för mycket.”
Låt oss diskutera lite kring detta.

Idag har jag ordnat matlådor åt Samir Badran, allt för att effektivisera hans tid och säkerställa att resultaten han får går i linje med den den uppsatta målsättningen inför Melodifestivalen.

Samir följer en strikt lågkolhydratdiet som består av ca 2000kcal, vilket är ett ganska normalt kaloriintag för de flesta som önskar hålla formen eller gå ner i vikt i normal takt. Behöver du mer kalorier kan du öka portionsstorleken eller, som vi gör, fylla ut med en träningsnutrition (aminosyror, protein, ev. snabba kolhydrater).

Vill du minska kostnaden kan du även minska mängden sallad som här är en STOR portion för maximal mättnadskänsla.

I denna video ser ni mat som för totalt 9 dagar och inkluderar 4 matlådor per dag. Det innebär frukost, lunch, middag och kvällsmål – totalt 36st måltider.

Tidsåtgång
▫️Handla mat – 1h
▫️Tillagning – 1h 20min
– Uppvägning och städning – 20min
▪️Totalt 2h 40min
▪️4,5 minut (!!!) per måltid

Kostnad
▫️850kr 💸
▫️94kr/dag
▫️23,50kr/måltid
▪️2833kr/månad

❓Har du tid?
⁉️Har du råd?

Med vänliga hälsningar,
Kim Lindman