Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Nu gör vi ny låt :)

Hey!!!!

Förlåt för sjukt dålig uppdatering igen. Kommer förmodligen få be om ursäkt ett par gånger nu dom närmsta veckorna eftersom jag har så jävla mycket att göra nu.

Mitt schema har aldrig någonsin varit så tight som det är nu, har verkligen överdrivet mycket att göra nu. 

Just nu är jag på Härringe slott tillsammans med Simon Kachoa. Han har sitt träningscamp här för överviktiga personer som vill förändra sitt liv typ. Bra grej!

Jag själv håller just nu på med Musikhjälpen. Jag är ambassadör för Musikhjälpen i år vilket betyder att jag ska få mina fans och följare att engagera sig tillsammans med mig under under Musikhjälpen. Vi ska tillsammans samla in så mycket pengar som möjligt och göra aktiviteter där vi vid varje exempelvis övning skänker pengar till Musikhjälpen. I år kommer pengarna från Musikhjälpen gå till katastrofförebyggande insatser. Det handlar om att ingen ska behöva fly undan klimatet. Jag har aldrig varit insatt i detta tidigare men det känns bra i hjärtat att nu få vara med att göra det här. Tillsammans med mina följare och resten av Sverige ska vi engagera oss och verkligen sätta oss in och tillsammans göra förändring. Har fått endel frågor om varför just jag skulle få vara ambassadör. Frågan är snarare, varför skulle jag inte. Det är väl sånna som mig som inte varit engagerade tidigare som faktiskt bör engagera sig. Och inte dom som redan är engagerade och insatta i ämnet som ska ta hand om det här? Eller har jag fel?

Aja fuck it!! Nu ska jag köra stenhårt 🙂

Btw förutom Musikhjälpen så håller jag och Viktor på med ny låt 🙂

Vi sagt hela dagen idag och höll på och det börjar faktiskt likna något nu. Denna låt kan bli riktigt fet 🙂

I helgen drar jag till Örebro och spelar på ett ställe som heter Ritz och efter det kör jag 3 spelningar i Skåne och på söndag åker jag till USA med min farsa.

Nu måste jag sova 🙂

Puss