Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Era frågor till mig – Nu svarar jag

HEJ!

Tänkte att jag skulle svara på era vanligaste frågor lite snabbt här på bloggen så att jag får det klart.

Många undrar hur lång jag är, så jag börjar därifrån. Jag är 178cm och jag väger typ 80kg.
Min farsa kommer från Palestina och min mamma är svensk. Jag är född och uppvuxen i Sverige. Mina föräldrar är gifta sedan typ 30 eller 40 år tillbaka och jobbar båda två som ”fastighetsägare” och äger en krog i Linköping.

Många av er kommenterar mina ögonbryn och säger att dom är fina haha. Jag fattar inte riktigt vad ni menar men ni säger att dom är bra och undrar vad jag gör med dom. Det enda jag gör är att ta bort mc donalds. Alltså ta bort håret mellan ögonen för att undvika att dom växer ihop.

Såhär:

sammiiii

Ni frågar mig ofta också om jag är singel… och svaret på den frågan är: JA =)
Tänkte vara singel några år till.
Vad gör jag på fritiden?
Jag jobbar dygnet runt med nya ideér och hur jag ska komma längre i livet, jag sover inte på nätterna utan ligger ofta och tänker på typ nästa steg, vad jag kan göra.
Jag har stora planer för år 2016 som ni kommer få se 😉
Tro mig, mitt liv är inte över än hehe.

Får jag mycket hat?
Ja, det händer ganska ofta även att folk inte ser det, många killar irriterar sig på mig och tror att jag är någon jävla tönt som dom kan slå och skrika åt och att jag inte reagerar. Jag har grov adhd och är ganska aggresiv så dom som går på mig när jag är ute får ofta en chock haha =) Naee men jag hatar att bråka, men snälla ja e inget jävla offer som man behöver mobba, ge folk kärlek istället så lovar jag att livet blir enklare, det är vad jag märkt=)

Får jag mycket kärlek?
Aaaa fy fan! och jag tackar gud för det, jag älskar er så jävla mycket =)

Jag har tänkt på en sak föresten, är ni sugna på att ha mig att typ föreläsa om mitt liv på era skolor eller typ företag osv och vill höra ang mitt liv mm.
Släng iväg ett mail: samirbadranjunior@gmail.com.

Tro det eller ej, jag är ganska intressant att lyssna på, jag är bättre på att prata än att skriva…. 😉

Men skitsamma, nu måste jag vidare!

VI HÖRS!
PUSS!