Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Jag ber er om en enda sak – ni måste sluta göra det här

josaa

 

Tja!

Sitter just nu på expressen och bloggar, har för första gången på flera år som det känns som att jag gör något vettigt i livet.
Vanligtvis när jag bloggar sitter jag alltid bara vid datorn hemma och blippar mellan kanalerna på tvn, kollar telefonen och skriver ett ord i timmen typ!

Nu får jag sitta med folk runt mig som alla är 100% insatta i sina datorer haha =)
Den texten som ni ser här ovan är dock det enda jag skrivit sen jag kom hit, och jag har varit här över 1h så ni kanske förstår att jag är inte är har jättelätt att koncentrera mig.

Varför det är så segt just nu är dock inte bara för att jag är okoncentrerad utan också för att någon jävel har lagt ut mitt nummer på internet.

UFH#€!!!!WHD#/””/Y€!#(#!/€#! blir galen!

Min telefon har idag ringt säkert 500 gånger bara nu på morgonen.
Det är inte bara irriterande att det ringer hela tiden utan också att min musik avbryts, mina sms-konversationer avbryts, mina filmklipps-inspelningar avbryts och när jag ska lägga upp inlägg avbryts skiten. Eller aaa helt enkelt, ALL AKTIVITET PÅ MIN MOBIL BLIR STÖRD! SNÄLLA SLUTA RING JAG BER PÅ MINA BARA KNÄN!!!!!

Skitsamma, nu ska jag dra och käka med Johnny, han kom precis och ville dra till stan.

Puss hej