Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Varför tog jag sönder min dator? Igen

Tja!

Som ni såg i mitt tidigare inlägg så tog jag sönder min dator. Folk tycker självklart jag är en idiot som tar sönder en dator värd 15.000kr men jag har helt ärligt på sista tiden att hatet under sista tiden mot min dator har ökat och ökat dag för dag. 

När den laggar och hackar så vill jag alltid slå min hand genom skärmen men har aldrig gjort det. Dessutom så håller den mig vaken på nätterna, och framförallt så gör den att jag sitter hemma och inte går ut vilket gör att jag även då mår skit, typ när de e fint väder. Såg inga fördelar med att ha kvar den, så jag krossade den helt enkelt.

Folk tyckte att de var riktigt Fucked Up vilket det också var men jag kände att fan det fick vara värt det!

Som tur är att efter 2 år av mycket så hat så reagerar man inte längre 🙂