Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Man blir snyggare direkt – efter ETT träningspass

Tja!

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 19.50.26

Kom precis hem efter en lång inspelningsdag med Simon. Vi har lite nya hemliga projekt på G vilket är jävligt roligt. Men just nu håller jag mig lite nere för att ladda upp för nästa år där jag ska göra show 😉
Då menar jag show, kommer inte finnas stopp på mig hehe.

Tänkte dra och träna nu men är så jävla trött och omotiverad, men måste bara tvinga mig. Ska bara vila 40 minuter i min soffa och sen dra och kötta på gymmet.

Vet att många där ute är lika omotiverade som jag, ett tips till er är att efter ett gympass blir man DIREKT fräschare och snyggare. Det räcker med 1 pass! Man får typ lite mer färg och känner sig skitfresch efter att man duschat. Dessutom tappar man lite vätska vilket gör att man ser lite mindre plufsig ut i ansiktet om man nu är det. haha =)

Hade det krävts flera veckor för att se resultat hade jag aldrig gått och gammat, jag gör det för att jag vet att det syns direkt! klart man inte får muskler på att bara träna en gång men man blir snyggare efter ett träningspass, tro mig =)

Vi hörs