Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Mina vänner skitar ner hos mig – Vägrar hjälpa mig städa

YO!

Nu sitter jag i mitt vardagsrum och snackar med kevin. Jag försöker få honom att förstå hur mycket jag hatar städning och att jag gärna vill ha hjälp med städning efter att vi varit hemma hos mig. Jag vågade inte säga någonting till honom angående det så jag bokade in en städare för andra gången som en pik så att han kunde förstå och möjligtvis säga: ”äääh skit i att betala tusentals kronor för städare, jag hjälper dig”. Men NEJ! HAN SÄGER INTE ETT SKIT, hoppas du läser det här din jävel och inser hur mycket jag hatar städning!

Just nu:
Han förstår fortfarande inte och ligger med skor på i min soffa. Så om ni tycker att det är jobbigt att städa, bjud aldrig hem vänner för dom skiter rent ut sagt i att hålla rent hos dig. Allafall mina vänner haha =)

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 23.49.10