Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Nya låten snart klar ! Sommarplåga eller inte?

Tja, sitter just nu och dricker en kaffe på ett café precis där jag bor på söder i Stockholm. Ska lite senare dra till P3 och göra en radiointervju med min manager under 1 timme och sen har jag bara lite småsaker att göra samt uppdatera lite me låten och sen är jag ledig idag. Ganska soft faktiskt. 

Mitt liv är vanligtvis jävligt stressigt även att jag knappt har något att göra. Varför är beroende på att det inte finns någon strukturering och tider existerar inte.

Tex kan de se ut såhär: När jag tror att jag är ledig och kan sova ut någon dag så ringer min manager och väcker mig och säger att han om 10 minuter kommer och hämtar mig för att jag ska göra en plåtning eller intervju. Jag måste då slita mig upp ur sängen och göra mig iordning snabbt som fan för att vara fräsch och GLAD när ja träffar dom där människorna haha. Oftast beror dock just detta på att jag missat att läsa mitt schema men allafall! 

Igår fyllde jag 25 och igår jobbade jag med våran nya låt fram till kl 3 på morgonen. Jag träffade inte varken min familj eller mina vänner igår för att jag hade så mycket att göra. Så snart tänkte jag ha en fest för alla nära och kära 🙂

Låten kommer bli helt galen… Tror ja 🙂

Hoppas ni gillar den, inte långt kvar nu!!