Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Jag brukar inte skämmas, men nu gör jag det fan

Tjena, sitter hemma med Kevin nu efter en hård jävla dag. Sov ingenting inatt eftersom vi satt med låten hela natten, och sen har jag tränat och haft möte med ATG. På söndag ska jag nämligen till Kungsträdgården på någon hästgrej med ATG och förbereda inför Elitloppet haha =)

Aja, idag hände en jättepinsam grej. Jag skulle in och duscha och stod i kalsonger i mitt vardagsrum. Det är helt ljust i lägenheten och det är sent på kvällen så man ser rakt in då jag inte har några gardiner. Jag blir glad när Kevin min polare kommer med en bra idé och börjar larva mig så jag tar fram min …. och gör helikoptern mot fönstret. Jag trodde folk sov vid den här tiden MEN inteeeeee. Min granne står utanför mitt fönster och kollar rakt in på mig.

PINSAMT… HEJ DÅ!

Skärmavbild 2015-05-22 kl. 23.53.40