Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Nu ska jag bli brun- utan solariumTja, sitter just nu med Bobby på Sandys Stureplan och käkar. Jag underdriver om jag säger att maten inte är helt jävla sinnessjukt magiskt god haha. Innan de var vi på en hälsokost butiken nature på Östermalm  och köpte betakaroten (tablettform), de e en grej som finns i morötter och gör att man blir brun.  Tydligen har dom Sveriges mest effektiva enligt Bobby , vi får väl se 🙂 

Jag såg nämligen häromdagen en tjej som fått hudcancer av solarium så ja blev rädd och ska sluta. Jag har solat 3-4 dagar i veckan under flera år, inte mer nu!

Köp betakaroten istället och sola i vanliga solen! Tips från coachen