Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Vad jobbar jag med förutom TV?

Godmorgon!
Vaknade sent idag av att Kevin väckte mig och sa att han drömt en sjuk dröm där jag dog. Kul att höra…

Nu sitter jag och snackar med en mäklare angående lägenhetsköp mm. Jag har varit intresserad av att köpa lägenheter och hus sen jag föddes i princip, varför vet jag inte, det bara blev så!
Älskar spänningen med att köpa lägenheten och sen inte veta vad fan som händer, antingen ökar den i värde efter ett år, eller så går de åt helvete.
Kan säga att mitt första köp när jag var 18 inte var så bra, jag köpte en lägenhet för 225.000kr som jag betalade 7.000 för varje månad och när jag skulle sälja den 1 år senare hade lägenheten gått ner till 190.000 plus att mäklaren skulle ha pengar, så jag gick minus…
MEN… jag var tyckte fortfarande att det är intressant eftersom de gav mig en kick!! Älskar det 😀 älskar att vara impulsiv.

Idag äger jag 4 lägenheter, 2 i Linköping och 2 i Stockholm vilket har varit ett helvete att få tag på. Mina päron har tyckt att jag ska ta de lugnt men min dröm är att köpa EN FET VILLA I USA om några år och då måste man börja någonstans 🙂

Så detta är alltså det jag gör på sidan av min TV karriär och Melodifestivalsframträdanden.

Btw juste glöm inte att andra chansen i melodifestivalen är nästa lördag, hoppas ni kollar och röstar <3 🙂

(null)