Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Tog rygg på klubbchefen

Så vi flydde tandläkarvädret i Kalmar och flög till Gran Canaria och Puerto Rico och det var som att återse barndomen.
När jag var yngre åkte jag med min syster och mina föräldrar ofta till just Gran Canaria och just Puerto Rico och att nu komma tillbaka efter drygt 20 år (20 år!?) var å ena sidan exakt som förväntat – Gran Canaria är Gran Canaria, liksom – och å andra sidan som att inse att tiden gått – för hotellbebyggelsen har klättrat allt längre söder ut.
På flygplatsen stötte vi ihop med Kalmar FF:s tidigare ordförande och kanske den största anledningen till att GFA blev en verklighet, Ronny Nilsson. Ronny Nilsson hade sällskap av fru och barn och barnbarn och svärsöner och eftersom Svante Samuelsson är Ronny Nilssons svärson betydde det att också klubbchef Samuelsson skulle till Gran Canaria och vi frågade vilket hotell klanen Nilsson skulle till och det visade sig vara samma hotell som vi.
Svante svalde djupt.
Jag också.
Och hoppades att det inte skulle synas på mig att jag hade planerat allt.
Att jag hade tagit reda på klubbchefens semesterplaner, att jag hade kollat vart han skulle bo och sedan bokade detsamma åt oss – jag såg till och med till att vi hamnade på raden bakom Svante i flygplanet.
Allt för att maximera möjligheterna till en kontraktsförlängning.
För jag tänkte som så – en vecka på samma ställe borde innebära ökade möjligheter att komma fram till en överenskommelse.
På en vecka borde jag hinna få över Ronny på min sida gentemot Svante.
”Nähä, är det sant, vilket sammanträffande!” sa jag och spelade oskyldig och tydligen gjorde jag det så övertygande att Svante inte förstod min plan.
Spelet kunde börja.