Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

På glid till AIK

En fantastisk frukostbuffé och Isabel var i himmelen. Jag refererade dock hela tiden till hotellen vi brukar bo på med Kalmar FF när vi är på läger i Spanien och förklarade att det här var ungefär som då, ingenting att imponeras över, men i smyg imponerades också jag.
Svante kom studsande på lätta steg, han var redan på väg till poolen och han och Mia hade sprungit en runda klockan 07.00 på morgonen och jag blev trött av bara tanken.
Sedan blev det en dag på stranden.
Under en gassande sol, under en blå himmel och det var topplessolande tjejer och topplessolande äldre kvinnor med skiftande uppnosighet och det var bokläsning, slumrande och strandtennis och förloraren fick simma ut 50 meter som straff, men det var egentligen inget straff för det var skönt i vattnet och också jag badade, badade på riktigt, inte bara snabbdoppade mig, utan simmade, njöt och sedan flöt tillvaron in i ett slags behagligt dis, där någon snarkade på en solstol en bit bort, några skrattade, en annan rökte och själv gled man bara med, lät sig föras framåt, ombäddad av varats bomull och framåt 16-tiden gick vi tillbaka till hotellet.
Väl där kunde man skåda klubbchef Samuelsson likt en säl i poolens bassäng och jag nämnde för honom att Niklas Strömstedt undrade på twitter hur vår förhandling fortlöpte (fast i själva verket skrev Strömstedt att jag skulle glidtackla Samuelsson för att få vad jag ville och det var snarare ett svar på något jag twittrat, men det lät mer…angeläget om jag la fram det som om Strömstedt undrade, jag inbillade att det försatte mig själv i ett bra förhandlingsläge gentemot Svante) och Svante replikerade att bytesdealen snart var klar, Tjernström gick till KFF, jag till AIK – ”och så en påse twist, sedan är affären klar” sa Svante. På twiter var dock Strömstedt inte riktigt nöjd, han ville ha någon broder Elm med i paketet (jag visste inte riktigt hur jag skulle tolka det, det räckte alltså inte med undertecknad för att kompensera Tjernström?) och jag skrev att jag nog kunde få med Viktor och allt twittrande fram och tillbaka fick diverse AIK-fans att tro att det låg sanning i ryktena och Martin Melin utbrast att ”Rydström snart klar för AIK?” och jag kommenterade att endast detaljer återstod.
Det återstår att se om det går att lösa.
Först och främst måste jag kolla med Viktor…