Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Nästan hela KFF var på plats. Nästan.

Efter en flygresa och sedan en skakig bussfärd kom vi fram till vårt hotell och det var höööög standard. Inte riktigt samma råtthål som Niklas Kaldner, Bäsan och Speedy och undertecknad bodde på när vi var en vecka i Playa Ingles efter segern i Söderettan 1998.
Det är andra tider nu.
Vi gled ner till kvällsbuffén och när vi satt där började vi prata Kalmar FF och det kändes stort att få sitta där med Ronny Nilsson och är det någon som betytt mycket för Kalmar FF de senaste 20 åren så är det just Ronny och nu sa han att vi kunde ju faktiskt styra upp Kalmar FF:s framtid här och nu.
Han själv representerade ju styrelsen, ”sedan har vi klubbchefen i form av Svante och också lagkaptenen i form av dig” sa han.
Precis.
Vilka fler behövdes?
Inga.