Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Fredrik och Filip

Filmhuset på Gärdet. Inspelning av Breaking News nyårskrönikor. Filip och Fredrik matade på med två program på raken och när jag anlände var det kaotiskt. Folk överallt. Gäster, publik, anställda och jag blev sminkad och fick sedan vänta och Robert Gustavsson flimrade förbi, modellen Caroline Winberg (extreeeeemt lång och smal, påminde om Peter Crouch) likaså och sedan visade det sig att jag skulle vara med ihop med Eric Saade och kampsportaren Jörgen Krut och Saade kom fram och hälsade, ”Eric” sa han och tog i hand och sedan snackade vi en stund, vi hade ju båda varit med i Nyhetsmorgon någon vecka innan och han kände igen mig.
Jag kände givetvis igen honom.
Vilket alla andra också gjorde och han fick skriva autografer.
Det fick inte jag och jag twittrade om saken.
Då skrev Niklas Strömstedt till mig, som på twitter kallar sig @poptonten att ”Saade inte kan glidtackla” och det tyckte jag var roligt.
Sedan bandade vi inslaget – Fredrik och Filip är briljanta – och det var hett, hett, hett i studion, Saade svettades ymnigt i sin hatt och tackade gudarna för att han hade tagit av sig kavajen och efter bandningen berättade jag för Saade att Tobinhos åttaåriga dotter är galen i honom, att hon har bestämt sig för att de ska bli ett par.
Han såg besvärad ut.
Jag malde dock vidare och berättade att min dotter och Tobinhos dotter ibland leker att de är ihop med Saade. Eller, det är Felicia, Tobinhos dotter som är ihop med Saade. Tuva, min dotter, gillar Danny mer (”det måste du få ur henne” sa Saade).
”Oj, vilken märklig lek för att vara 8 år” sa Saade och tystnad uppstod.
Som tur var kom min taxi precis då, ”okej, vi kanske stöter på varandra längre fram” sa jag och Saade försökte släta över den ansträngda stunden genom att be mig hälsa till Felicia.