Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Alltid träna i långbyxor

Morgon och blå himmel och sol och det påminde en hel del om träningslägren i Spanien. Med dignande frukostbuffé, men med den skillnaden att det nu inte handlade om att förbereda sig för träning eller match, utan istället handlade om slöande vid poolen,
Svante var dock aktiv och for runt – i poolen, vid pingisbordet, ner till stranden och det var hela tiden sonen Olle som sysselsatte honom,
Själv läste jag klart Andres Lokkos 1989-1998 och log när Isabel och Ronny och Mia körde pensionärsvattengympa och sedan blev det en sväng till stranden och solen, värmen och ljuset gjorde gott åt sinnet och innan det var middag gick vi till gymmet och det var bara vi där och Isabel skrattade när jag började svettas ymnigt – på smalbenen. Det i det närmaste rann!
Och jag insåg varför – för jag gjorde misstaget att gymma i shorts. Jag tränar annars ALDRIG i shorts. Inte ens om det är 35 grader varmt. Men nu hade jag inga långbyxor med mig.
Ett stoooort misstag.
Note to myself.
Packa alltid med långbyxor. ALLTID!