Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

I träning igen

Operation i söndags och dagen efter kändes kroppen helt okej och jag åkte till träningen och bytte om. Killarna i laget såg förvånade ut, är du redan här sa de och sedan pratade vi om skadan, om matchen och när vi hade pratat klart bytte vi om och genomförde ett lätt styrketräningspass.
Även jag.
Chins, pushups, corestabilitet, men allt i tämlingen behagligt tempo och det gjorde mig lycklig att min kropp svarade så bra, att den tycktes återhämtad.
Fast dagen efter, när jag skulle hjälpa pappa att lägga en stengång, märkte jag att jag var aningen matt i pälsen. Man ska nog inte underskatta vila.
Idag är det onsdag och jag ska vara med på fotbollsträningen, fast givetvis ta det försiktigt och undvika närkamper och i morgon ska jag träffa ortopedtekniker som ska gjuta av mitt ansikte och sedan tillverka ett skydd.
På kvällen messade Emin en skön bild och jag minns situationen. Jag var desperat eftersom jag hade slarvat med bollen och AIK höll på att kontra. Så jag försökte bara lägga omkull Nils-Eric Johansson. Och fick ta till alla medel.