Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Nyårsbomber

Nyårsbomben i Kalmarsalen hade generalrepetition igår och vi i Kalmar FF fick en specialinbjudan, det förekom en del FF-inslag i showen och vi gav det tummen upp och även om några blev skrämda av kusligheten i Henke-maskerna som förekom på scenen gillade vi Babsans FF-låt. Härligt ekivok. Koreograf-Jocke hade gjort ett styvt jobb (som i Girlpowernumret!) och till och med Ingemar Bernthsson kunde hålla rytmen någorlunda. Då har man utfört en bragd.

Wastå och Erik var på plats och vi hann uppdatera varandra lite snabbt om hur semestern hittills hade varit och medan Tobbe och jag hade fått nöja oss med att vara på hemmaplan och semestra i småorter runt om i Kalmar hade Wastå varit två veckor på Maldiverna och Erik lika lång tid i Thailand.

Det märks vilka som som sitter med de fina kontrakten i Kalmar FF.

Men Erik var besviken på Thailand, det hade bara varit sol i tre dagar och han hade omgående längtat hem till fritidsgården i Lindsdal.

Nyårsafton och vi firar på Leos lekland. Ja, ja, ni skrattar. Men Tobinho har för en gångs skull tänkt till. Vi är ett gäng med en massa barn. Och vad kan då vara bättre än att ha ett helt lekland att tillgå?
Men jag misstänker att det kommer vara vi vuxna som leker mest.

Jag är ingen gigantisk fantast av DN:s Fredrik Strage. Men det här är bra!