Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hela vägen

Vi var lediga idag och Tuva och jag tog sovmorgon och slöade och gottade oss och tog det lugnt och sedan lunch på Ikea och efter det strålade vi samman med Big Bone-Jon och sonen Fabian på Leos lekland och det är gott att Jon Björklund är tillbaka i kalmartrakten. Han var vänsterspringare hos oss 2001-2004, gick sedan till Tönsberg i Norge och har varvat ner från fotbollen och vi snackade om det där, att fotbollen varit en del av hela hans vuxna liv, men inte längre är det, det är en omställning och jag minns när Jon lirade hos oss, hur vi jagade varandra på träningarna, att det gick prestige i det, ingen ville vika ner sig, men efter var det grytor och kaffe hemma hos mig på Ängö, åh, det var lyckliga tider, vi låg visserligen i Superettan, men någonting grodde, någonting växte i Kalmar FF, så här i efterhand kan man säga att vi visste att något stort var på gång, men det visste vi inte då, åtminstone inte vidden av det och året efter, 2004, blev Jon utlånad till Tönsberg och lånet blev permanent och en bra kompis var inte längre kvar.

Jag har många gånger önskat att Jon hade fått vara med hela vägen.