Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Fint besök

Det blir inomhusspel i morgon mot AIK. Bojan messade och berättade, tydligen blir det ingen publik eftersom det inte finns några läktare. Men vad vet jag, jag har aldrig lirat på Bosön tidigare. Jag undrade om Bojan darrade. Han försökte skämta bort det, menade att vi bara var ett gäng smålänningar med en stänk av copacabana och att det inte var något att frukta. Big talk, fjunis, replikerade jag.

Vi huserar i vanlig ordning på Scandic Järva krog och vi har precis haft besök av Micke Eklund. Mittbackskämpen bor ju i trakterna numera – han lirar ju i Assyriska – och han berättade sköna storys om hur han har det i Södertälje.
Det är en bra pojk.

Eguren till AIK, alltså. Jag trodde aldrig det. Aldrig. Men – ett styrkebesked av AIK.

Så här trevligt hade vi det senast. Eguren och jag.