Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Damkronor och så Schulmans sågning av Rydström

En dag, en lång dag i Kalmar FF:s tjänst och när vi hade teorigenomgång på morgonen muttrades det om hockeytjejerna, en och annan i laget tyckte att det var patetiskt, tjejernas snack om OS-guld, men också medias medlallande, varför hade ingen genomskådat dem, 1-13 och 1-8!! och ändå får de spela bronsmatch, hur fan skulle de kunna misslyckas med att ta sig dit, kan man fråga sig, men jag menade att hockeytjejerna säkert tog poäng mot Nybro Vikings, men det fick en av Vikings största supportrar, Zlatan, att gå i taket, han protesterade vilt och kanske var det därför som det sedan satt en bild uppsatt i mitt skåp, det var en bild på mig ur en tidning, men någon – läs Zlatan – hade ritat dit en massa attribut och givetvis kom killarna och berättade att det var Zlatan som var mannen bakom verket, killarna vet vem de ska vara lojal mot, och när jag konfronterade honom blev gesterna yviga och han lovade att ställa golaren till svars, ”ni slickar bara kaptenens röv, det är äckligt”.

Anders Timell har ett webb-program på www.svenskaspel.se – Vancouvervakan – och i dagens program blev jag demolerad av Alex Schulman. Han sågar mig. På alla fronter. Men den andra gästen, Sportbladets tipsexpert, Ulrik Sandebäck, försvarar mig fint och till och med Timell får rycka in.
Det är gott med vänner.

Något helt annat – det här kan vara en av världens bästa låtar. Man kan ju inte bli annat än glad när man hör den.