Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Benen var sega

Det var aningen segt idag, löptestet från igår satt i hos de flesta – till och med löparen Emin Nouri sa att det hade sprutat mjölksyra ur öronen på honom – men vi tränade inte så länge, det är ju match i Borås mot Elfsborg imorgon, och Tuva och jag stack och inhandlade presenter, Tobbe skulle ju få något nu när han blivit så gammal och Sabine skulle få något eftersom hon är en sådan eminent värdinna och så var ju småtjejerna tvungna att också få något.

Sedan blev det födelsedagsmiddag och Sabine bjöd på oxfilé och potatisgratäng och när Tobbe fick sin present  mumlade han något om att han faktiskt hade tänkt köpa något till mig också, det var bara det att det inte fanns när han skulle inhandla det och nog lät det aningen nödlögnsaktigt.

Men vi glömde snart uteblivna presenter och Sabine plockade fram gamla kort.
Och vi insåg att Tobbe och Sabine varit ihop läääänge.

Tobbe och Sabine, 2010.

Tobbe och Sabine 1992…