Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Tobinho fuskade

Tobinho beordrade oss till Leos för att skriva autografer och spela airhockey med kidsen och jag, Wastå och Emin hörsammade honom och skrev autografer och spelade airhockey med kidsen och Wastå var omutlig, jag lite mindre omutlig och sedan blandade sig Tobinho med i leken, sa lite nonchalant att ”det här har jag aldrig spelat” och ingen trodde honom, så klart, vi visste ju att han hade bott på leklandet och det var inte direkt för att jobba, det var för att lira airhockey och han spöade unge på unge, det var en veritabel airhockeyköttkvarn, men så hamnade han i underläge mot en pojk från Läckeby och när Läckeby-killen satte 3-0 dömde Tobbe bort det, det var något störande moment, menade han och innan Läckeby-killen hade hunnit protestera hade Tobinho piskat honom med 5-2. ”Äh, vi säger att ditt 3-0-mål var riktigt, det blev 5-3” hånade Tobbe killen, men sedan blev det värre för Tobbe, som två gånger om fick stryk av samma unge och när vi lämnade leklandet stod han fortfarande kvar och försökte febrilt få revansch.