Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Historik

 

Till nästa nummer av FF i Fokus kommer det finnas ett reportage som behandlar historiken i Kalmar FF. Tre spelare, tillika kaptener, i Kalmar FF – fast från olika årtionden – har träffats och pratat nu och då. Det var jag, Kent Ingvarsson och Bosse Nilmert och vi var överens om vilken inverkan och påverkan Kalmar FF har på människor i den här regionen. Och också på oss själva. Trots att Kent Ingvarsson slutade spela i Kalmar FF 1970 kommer folk ihåg matcher och situationer och Bosse Nilmert nämnde den där straffen han bommade i Emmaboda någon gång på 1970-talet, att den fortfarande är levande i människors medvetande.


Mäktigt.


Sedan tog vi några galna bilder.