Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Finns inte Tomten?

Vi fick återhämtningsträna i simhallen. På med bältena runt midjan, i det iskalla vattnet och sedan lufsa en stund. Och som avslutning lite gymnastiska övningar, innan vi tog ett skönt bubbelbad. Sobra utmanade sedan Emin i vattenrutschbanan, men Emin avböjde, visade på sitt sår på baksidan av låret, det gick inte att åka vattenrutschkana med det, menade han och förklarade sedan att det var märken från Henke Larsson. Emin var en illusion fattigare, ”det är som när man är liten och får höra att Tomten inte finns, jag menar, Henke Larsson är en sådan hjälte i svenska hem, men så gjorde han så här, spelade skitfult och snackade en massa, jag är fan chockad!” sa han och la till att ”det inte är konstigt att han lirat i så stora klubbar som han gjort”.
Hm, det finns kanske något samband där.

Jag skrev igår att Larsson är distanslös. Det gäller möjligtvis på planen. Vid sidan om har han antagligen mer humor och självdistans än vad jag tror. Kika här och här.

På kvällen lagade jag mat åt Tobinhos. hemma hos Tobinhos. Det blev succé. Barnen jublade och gjorde vågen, ”Henke-Pasta” skrek de med en mun och Felicia ville att jag skulle komma varje dag och laga exakt samma pasta. ”Det här var mycket godare än vanlig pasta”.

Så klart.