Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dan före dan

Ser på Expressen.se att det kryllar av folk på AIK:s och Blåvitts respektive träningar dagen innan holmgången. Mäktigt! Det får mig att minnas (jag tycks göra det ofta dessa dagar) samma tid ifjol, när Halmstad blev invaderat av Kalmar FF-fans. Det är ett vackert minne.

Vi åker till Stockholm idag. Vi spelar en för många människor oerhört viktig match och vi är medvetna om det. Vi har förhoppning om att kanske hinna ifatt Elfsborg, men om det ska bli möjligt måste vi vinna vår match mot DIF. Birro har givetvis redan messat om seger, allt för att hans kära ÖIS ska få chansen att kvala sig kvar, men ingen behöver vara orolig – vi kommer givetvis göra vårt yttersta för att vinna. Vi gillar att vinna matcher.

Jag passade också på att ta en bild inifrån Fredriksskans. Det är bäst att jag förklarar att det ni ser är spelargången som leder ut till planen och inte en sluten avdelning på någon anstalt i forna Sovjetunionen. Lägg märke till färgen på dörrarna till vänster…
Minuterna innan avspark trängs två lag, tre domare och tjugotvå småkids samt ett gäng funktionärer på det minimala utrymmet. Trångt och härligt.

Vi hade en liten genomgång i vårt taktikrum – kallat Skansen – innan vi åkte. Vi fick titta på hur DIF spelar och Nanne sa några väl valda ord. Bifogar en bild från genomgången.