Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Det här gillar vi skarpt

Jag frågade Abiola om han visste vem Bob Dylan, det visste han inte och det är en evig kamp i omklädningsrummet mellan de olika musiksmakerna och jag brände en skiva med lite av varje, bland annat en Craig David-låt till Abiola (som nickade gillande) och Zlatan tyckte överraskande nog om en liveversion av Dylans Hurricane. Men bäst på skivan är nog den här låten, av Jamie T.


Det är också en av Tuvas favoritlåtar och det är bedårande gulligt att höra henne försöka hinna med i texten. ”Han har bråttom” konstaterade Tuva när Jamie T:s ordflöde drabbade henne.