Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Och så var det fredag

Vi har ett riktigt fint läger hittills. Bor furstligt, har fått vår beskärda del av sol och äter kungligt. Måltiderna är egentligen ett kapitel i sig. Utbudet är monumentalt och kocken steker upp det vi önskar. Fiskar, köttstycken och småpåvar, you name it. Och så efterrätterna. Skivad frukt av alla dess slag, bakelser, glass och kaffe. Elmarna hugger gång på gång på vad jag äter, men jag kan inte begripa hur det plötsligt blev fruktansvärt fel med pasta, ris och fisk. Och efterrätter, det måste man unna sig. Jag hänvisar gång på gång till ultraljudstestet jag gjorde för någon månad sedan, som visade att jag inte hade något underhudsfett vid magen och när David och Rasmus slår ner med sina hökblickar trotsar jag dem stolt och tar en extra portion av glassen.

Dubbla träningar idag, planen var hård som flinta, men vi tuffade på så gott det gick och Rasmus, Augustsson och jag tävlade om vem som gjorde flest mål på avslutningsövningen på morgonen och jag satte ett, jag satte två, jag satte tre, fyra, Augustsson och Rasmus erkände att det var fina avslut, men jag fick för bra lägen, sa de, sedan stänkte Rasmus in tre i rad, jag missade två, ”jag närmar mig” skrockade Rasmus, men då visade jag Romarioklass och gjorde mitt femte mål på sju avslut och så var segern klar. Hur många Augustsson gjorde? Nada. Noll. Zero.

På kvällsträningen spelade vi presspel, mitt gäng körde över Tobinhos och Tobias Eriksson for fram på planen som en iller, han sprang lågt och undkom sina motståndares kapningsförsök likt ett flygplan som flyger under radaren, men när vi gick över på stort spel brast Lasses muskel. Eller hur man nu säger det. Muskelbristning. I framsidan. Och det såg illa ut. Vi fick leda honom till bilen och sedan visa medömkan hela kvällen. Vi lider med honom.

Tobbe och jag passade dock på, som ni kan se på bilderna, att underhålla våra ömmande kroppar i den varma bassängen och i bastun.

En lisa för själen.