Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Rydström

Det här lyssnade vi på

 

När vi åkte hem från den sista matchen i Allsvenskan 2008 var det givetvis i ett segerrus. Vi hade ju vunnit Allsvenskan. Zlatan försökte få gehör för sin musiksmak i bussen, men ingen ville lyssna på hans skivor och för en stund hittade vi inget som pumpade upp stämningen ännu ett snäpp.


Men så plockade klubbchef Samuelsson fram en skiva från väskan, Håkan Hellströms debutalbum och när Känn ingen sorg för mig Göteborg strömmade ur högtalaren höll bussen på att smälta. Grymt, grymt tryck och alla, precis alla, vrålade, med riktning mot de detroniserade mästarna från Göteborg – ”Känn ingen sorg för mig, Göteborg!”.


Vår läkare, Anna, träffade Håkan Hellström för ett tag sedan, det var något kalas av något slag, och berättade att vi hade lyssnat på hans låt i bussen hem och Hellström hade tagit det som en komplimang, vilket kanske inte är så konstigt då han håller på Gais och kanske tyckte det var bättre att vi är mästare än Blåvitt.