Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dagen efter

Vi drack kaffe till långt in på småtimmarna, Tobinho tog sin sista kopp runt halv två, matchen studsade omkring i kroppen och ibland känns det som om man har en feber i sig timmarna efter. Det kan vara skönt och det kan vara obehagligt och igår var det nog en kombination av de två. Skönt för jag kände mig pigg, stark och engagerad i matchen och för att mitt passningsspel var så som jag vill att det ska vara. Obehagligt eftersom jag var besviken över de missade tre poängen och över vår kollektiva obeslutsamhet i vissa lägen.

I dag var det frukost och sedan en promenad i ett grådisigt och rått Gävle, innan vi styrketränade lätt i källaren på hotellet. Vi avslutade övningarna med att bada fem minuter i poolen och Wastå fick med sig alla skratt när han körde bomben och stänkte ner undertecknad. Fast det var inte bara mig han stänkte ner, i princip hela källaren svämmade över när han bombade.

Nu sitter vi på bussen, på väg hem igen.