Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rögle-bloggen

Rögles glädjebesked

Rögle har minst sagt haft otur med skador under säsongsupptakten, det är exemplevis fortfarande högst oklart om nyförvärvet Matt Fraser ens kommer till spel den här säsongen. Men nu har Rögle fått ett glädjebesked.

Timothy Liljegren,17, som oturligt drabbats av körtelfeber uppges göra comeback under onsdagen, i match med J20 som ställs mot HV71 hemma i Ängelholm.
Det är hd.se som rapporterat om att tillfrisknandet gått bättre än förväntat för backtalangen, som haft förhoppningar om att komma tillbaka innan jul. För tio dagar sedan fick han klartecken för att kunna träna för fullt.

Men även om han redan tränat med a-laget så kan han få vänta med att göra SHL-premiär.
– Så fort som möjligt, hoppas jag. Men jag behöver nog några J20-matcher först, säger han till hd.se.

Rögle återstartar efter uppehållet mot Skellefteå hemma på fredag kväll. På måndag väntar säsongens andra derbybatalj mot Malmö.

Jättetalangen Timothy Liljegren, 16, har tagit för sig när han fått chansen i SHL. Men han missar matchen mot Linköping på grund av sjukdom. Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån