Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rögle-bloggen

Widing stannar i Rögle

Rögle plockade in Daniel Widing på korttidskontrakt för att lösa skador och avstängningar på forwardsidan under nio matcher i oktober. Kontraktet går ut efter torsdagens match mot Djurgården men Röglefansen kommer få se mer av Widing, han har nämligen förlängt med klubben – till och med säsongen 2017/18.

Det var på onsdagsförmiddagen som Widing skrev på det nya kontraktet:

– Vi är jättenöjda med vad Daniel har presterat. Han har bidragit med fart, erfarenhet och entusiasm. Han har gått direkt in i gruppen och gör alltid ett hundra procentigt jobb, träning som match, säger Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

Daniel Widing har även hunnit sätta avtryck i Rögle produktionsmässigt, på de fyra senaste matcherna har han gjort två mål och fyra assist.

– Produktiviteten är lite överraskande. Men jag spelar med bra killar som och jobbar man hårt så brukar det hända bra saker, säger han till hemsidan.

– Jag kände att det finns potential i det här gänget. Laget är ungt och spännande. Jag tror jag kan bidra lite med min rutin till de yngre killarna, även vad gäller livet utanför isen.

r__glefb_480

Foto: Bildbyrån