Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Widing stannar i Rögle

Rögle plockade in Daniel Widing på korttidskontrakt för att lösa skador och avstängningar på forwardsidan under nio matcher i oktober. Kontraktet går ut efter torsdagens match mot Djurgården men Röglefansen kommer få se mer av Widing, han har nämligen förlängt med klubben – till och med säsongen 2017/18.

Det var på onsdagsförmiddagen som Widing skrev på det nya kontraktet:

– Vi är jättenöjda med vad Daniel har presterat. Han har bidragit med fart, erfarenhet och entusiasm. Han har gått direkt in i gruppen och gör alltid ett hundra procentigt jobb, träning som match, säger Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

Daniel Widing har även hunnit sätta avtryck i Rögle produktionsmässigt, på de fyra senaste matcherna har han gjort två mål och fyra assist.

– Produktiviteten är lite överraskande. Men jag spelar med bra killar som och jobbar man hårt så brukar det hända bra saker, säger han till hemsidan.

– Jag kände att det finns potential i det här gänget. Laget är ungt och spännande. Jag tror jag kan bidra lite med min rutin till de yngre killarna, även vad gäller livet utanför isen.

r__glefb_480

Foto: Bildbyrån