Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rögles nya avbräck: Kaptenen sjuk

liljewall

Rögle kan drabbas av ett nytt avbräck.
Lagkaptenen Christopher Liljewall är sjuk och kan missa dubbelmötet mot Karlskrona, skriver Helsingborgs Dagblad.
– Vi har inte räknat bort honom till hundra procent ännu, men han var inte tillräckligt frisk för att träna. Nu vet vi inte riktigt hur vi ska formera laget mot Karlskrona, säger Rögles assisterande tränare Mikael Gath till tidningen.

Rögle BK har drabbats av manfall under SHL-starten och problemen fortsätter.
På torsdagens matchförberedande träning inför back to back-mötet med Karlskrona fredag-lördag saknades även Christopher Liljewall som är sjuk.
Röglekaptenen är nu ett stort frågetecken inför Karlskronamatcherna och just nu saknar Rögle sju forwards och en back av på grund av sjukdom, skador och avstängningar.
– Klart det påverkar, men man kan välja att tycka synd om sig själv och tycka att världen är på väg att gå under. Så känns det inte, vi kommer att ställa upp med ett lag mot Karlskrona som vi är helt övertygade har stora chanser att vinna. Än så länge är det ingen panik, säger Mikael Gath till Helsingborgs Dagblad.

I veckan gjorde Rögle klart med den rutinerade forwarden Daniel Widing, 34, på ett korttidskontrakt. Han är redo att debutera mot Karlskrona på fredagskvällen.
– Framförallt ser han sugen ut, han kör och ser ut att ha jäkligt roligt. Han ser spännande ut, säger Gath om nyförvärvet.

Se alla matcher från SHL och Hockeyallsvenskan direkt på C More
www.cmore.se/sport?cmore=4