Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rögle-bloggen

Flipp och flopp efter premiären

SHL-säsongen är igång.
Här listar Kvällsposten ”flippar och floppar” efter Rögles premiärmatch.

Det var bra:
Sebastian Wännström, Felix Schütz, Mathias From.
Det behöver bli bättre: Cade Fairchild.
Kommentar: Kedjan med Wännström, Schütz och From låg bakom alla Rögles mål mot Växjö. Wännström var en av tre spelare i SHL som gjorde tre poäng i premiären. På förhand fanns stora förhoppningar på Cade Fairchild, men den nye stjärnbacken hade en tung premiär och fick kritik av tränare Anders Eldebrink efter att ha varit inne på fyra av baklängesmålen.