Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rickard Hanssons travblogg

Lysande reklamfilm och grym nyhet

Hej igen.

Ibland ska man inte vänta en enda sekund med att skriva en tanke eller idé. Det är ju sällan roligt att vara ”sjua på bollen”.
Tänkte häromdagen skriva ett par rader om ATG:s senaste reklamkampanj inför lördagens Boost-premiär.

En kvart senare såg jag att Dagens Media hade plockat upp grejen:
”ATG tar hjälp av den populära hästen Vinnie the dreamer för att lansera sin nya tjänst, ATG Boost. I en ny reklamfilm som släpptes den 6 februari dansar Vinnie loss på Norrtäljes gator. Filmen har snabbt blivit en viral succé, och har i skrivande stund setts nästan 940 000 gånger på Facebook.”

Här har ni reklamfilmen. Tycker den är lysande. Fram tills dess att ordet ”mångdubbelt” – som de flesta använder felaktigt – dyker upp.
Skärmavbild 2016-02-10 kl. 10.33.03

***

Till något helt annat!
En uppmärksam läsare tipsade mig om en ny formulering i vadhållningsbestämmelserna gällande V3-spel. Tolkningen vi gjorde var att det ska gå att byta andelar på nätet – precis som på banan.

Så här svarar Patrik Brissman:

”I dag går det ju att spela V3 på nätet men inte att fördela andelar mellan varje avdelning (som på banan). Detta tänker vi nu ändra på som ett led i arbetet med att leverera den mest engagerande spelupplevelsen och mötesplatsen för spel. Vi satsar ju hårt på att förbättra liveupplevelsen i de digitala kanalerna och V3 kommer förhoppningsvis att bidra till detta.
Tankar kring omsättningseffekt? Har inga siffror att gå ut med men jag vet att flera kunder (och även du i din blogg/på twitter, väl?) har efterfrågat möjligheten att spela V3 ”på riktigt” på nätet – en målgrupp som vi tror på sikt kan växa ytterligare.
När? Inget datum är spikat, men målet är att vi ska vara i gång med V3 på nätet under 2016.”

***

Yes – det har jag.
Äntligen! En riktigt positiv nyhet som verkligen ligger i tiden.

Visst, klicken av personer som gör vågen är inte enorm, men den kan förhoppningsvis bli större och större.
Viktigt för ATG att ha hänglås och livrem vad gäller backup-lösningar om sidan krånglar – man vill ju inte få tekniskt fel vid byte inför sista avdelningen.

***

Allt för nu.