Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rickard Hanssons travblogg

Tummen upp åt Sista sväng

Hej igen.

Hade du, liksom jag, missat ett nytt travprogram i helgen?
Efter ”V64 Grand Slam”-premiären så både höjs och sänks ribban i ”Sista sväng”.
Ett nördigt travprogram, men ganska avslappnat.

Faktum är att jag mer eller mindre lanserat exakt den här programidén till styrande tidigare.
Så jag kan ju inte göra annat än en stor tumme upp åt Sista sväng.
Såg på Twitter att Björn Ekmark, som är redaktör för programmet, verkade nappa på en tittaråsikt: Gör podcast av ljudet!
Låter vettigt.

***

För att få ännu mer spänst i programmet så skulle jag gärna se en, eller två, utomstående gäster.
Med ”utomstående” menar jag personer som inte har sin lön från Kanal 75. Jag tror att det skulle skapa fler intressanta diskussioner.
För att öka trovärdigheten för programmet och panelmedlemmarna så anser jag inte att man ska ducka ämnen som inte är särskilt glorifierande för ATG/K75. Exempel: SHL-samarbetet, sajtstrul (nu har den väl funkat klart bra i tio dagar, positivt!).

Hur som…det här blir något jag inte vill missa och hoppas att intresset finns hos andra också.
Däremot är det nog mer troligt att jag lyssnar igenom det som podd på typ måndag förmiddag än följer det live varje söndagskväll.

***

Apropå söndagen så kunde vi notera en strålande debut för ”V64 Grand Slam”. Drygt 14 miljoner är mycket starkt.
Läste att Skarplöth har som mål att öka omsättningen med en miljon per söndag. Ett betydligt högre mål rent procentuellt jämfört med lördagsmålet i samband med de förändringarna – något jag gillar.

Nyhetens behag gjorde så klart sitt till. (V86 omsatte 34,4 miljoner premiärdagen och en tid senare var det nere i hälften, för att nu går starkt igen). Kan man nå åtta-nio miljoner i V64-omsättning på söndagarna är det nog jäkligt bra. 

***

Till sist: Nu är vi snart halvvägs in i februari vilket innebär att det snart är tillåtet att köra barfota igen. Har inte den här skoperioden fungerat jäkligt bra som helhet? Visst, stökigt första dagarna med plastade hovar och så vidare. Men sedan? Det finns nog skäl att tro på ett liknande upplägg nästa vinter.

***

Allt för nu.