Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rickard Hanssons travblogg

Fortsatt trögt med SHL-andelarna

Hej igen.

Hade förhoppningen att kunna skriva något i stil med att ”vår” kritik var nyttig och att SHL-liret ryckte upp sig.
Så blev det inte. Trots än mer surr om SHL-andelarna på Tillsammans-sajten så slutade dagens andelsförsäljning på 2091 andelar. Av 8400 möjliga, alltså.

66 fler än förra veckan.
Det är fortsatt mycket svagt.

***

Däremot så vill jag också rikta beröm till Djurgården som hade lite initierat snack på sin beskrivning och till Växjö som via sina supportrar Daniel och Johan – i travkretsar kända som ”Lönshultarna” – åtminstone har försökt ordentligt och dessutom tog bröderna ut systemet.

Lite förvånande att Färjestad – som jobbat tätt med travbanan belägen 25 meter från hockeyarenan – inte utmärker sig. 177 andelar sålde vargarna från Värmland.

Dock, omsättningen på V75. 84,8 miljoner kronor. Mycket, mycket stark – utan att jag har några jämförelsesiffror just nu. En smått superb siffra, skulle jag nog säga.

***

Till sist: Axevallaamatören David Persson forsätter att ånga på. Trots att stallet mer eller mindre består av ”gamlingar” går hästarna starkt. När Diggers Elias vann V75-1 innebar det första V75-segern för David. Välförtjänt.

***

Allt för nu.