Rickard Hanssons travblogg

Travportföljen – köp aktier i hästar

Hej igen.

Är du sugen på att äga häst – men tycker att det är för dyrt? Är du dessutom spelintresserad och/eller handlar en del med aktier?
Ja, då kan Svensk Travsports nya projekt vara något för dig.

”Huset” är i full gång med att planera och förankra projektet ”Travportföljen”. Det är inte spikat och klart, men planerna är långt gångna och tanken är att sätta igång efter sommaren.

Här kan ni exklusivt få se ett smakprov över projektet:
Skärmavbild 2015-06-09 kl. 10.39.01

***

Tanken är alltså att köpa en form av aktie i en häst och därmed fiktivt äga den och vid säsongens slut få eventuell återbäring beroende på hur hästen har tävlat. Dessutom kan man köpa/sälja hästar under tiden. Se nedan.

Skärmavbild 2015-06-09 kl. 10.39.30

***

Tanken med projektet är att locka spelintresserade kunder till hästägandet och även knyta sportintresserade kunder till travsporten via den här typen av aktieägande. Läs mer på www.tradeinsports.se – en sida där man på liknande vis investerar i sportprofiler.

Fokuset ska vara på kända topphästar som alltså får en form av prislapp på sig.
Med andra ord kan det bli grand slam för profilen Jan ”Timo” Timonen – för visst lär väl Oliver Kronos vara med i ett sådant här projekt? Då kan han såväl lira, som äga – på riktigt – och aktieäga i travportföljen.

***

Spännande idé! Är väl för stunden ganska abstrakt, men sätter man sig in i det när plattformen släpps och funderar lite kan det nog vara en bra grej. Kul att se att det händer saker på hästägarfronten.
Mer info lär väl komma från ”Huset” framöver. Just nu är det locket på, av naturliga skäl.

***

Allt för nu.