Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rickard Hanssons travblogg

Firma Båth/Adielsson V75-kungar – i totoluckan!

Hej igen.

Efter lördagens V75-tävlingar skrev jag lite om Båths frånvaro och Berghs segernolla (på V75). Dessa två giganter i svensk travsport höll en låg profil på hemmabanan när det kördes V75. Inte så vanligt.

Surfade in på Båths hemsida i dag. Som vanligt, flera skratt när man läste hans blogg.
Skrev om den i somras, då han, tillsammans med ett gäng vänner, ingått ett ”viktvad”.
Dessutom hade han fått en ”VIP-dag” med stjärnkocken Håkan Thörnström (känd från bla Kockarnas Kamp) i födelsedagspresent, i den vevan.

Skärmavbild 2014-12-08 kl. 14.08.39

Och en bild säger ju mer än tusen ord (tagen från bloggen). Det är inte Svante som betalar middagen, det är Svante som betalar ut Håkans del i det V75-system som inbringade sju rätt. Systemkompositör? Erik Adielsson.

Jag fick svar på tal. Var höll Båth hus i lördags? I totoluckan och köket.
– Haha, precis. Jag kunde ju inte anmäla någon, vi skulle ju göra V75-system, skrattar Svante som lät mycket belåten med lördagens bestyr.

För tydlighetens skull ska det sägas att Båth anmälde häst till V75 men hon kom inte med (Dream in Euro).

***

Båth passade även på att pika Johan Lindberg lite syrligt, i sin blogg:
”Så nu är det upp till Johan Lindberg att presentera nästa års premie chans, han lovade att göra det innan Kriterieauktionen men förädla ord till handling verkar vara svårt…..”

Fick inte tag i Johan Lindberg, men väl Per Wetterholm på ST, som förklarar.
– Jag förstår att Svante är nyfiken och vill veta upplägget. Det kommer vara väldigt likt årets system, vi tycker oss ha en riktigt bra produkt nu och det börjar ”sätta sig” allt mer bland aktiva numera. Vi har sagt att vi ska försöka arbeta med det inom ett par veckor och anmälningstiden kommer att vara någon gång i mars, precis som i år, så de aktiva kommer att få reda på det i god tid.

Premiechansen är som bekant en, för många, kittlande gambling. Avstå premieloppet och få dubbla prispengar i stora årgångslopp. Vilka årgångslopp det blir, beror på intresset. I år slog det nytt rekord med 685 stycken anmälda hästar, däribland Mister J.P. som därför fick dubbla pengar i Uppfödningslöpningen.

***

Till sist: Robert Bergh gav snabbt svar på tal efter ”V75-plumparna”. Det nere i Frankrike. Om han har bra segerprocent på hemmaplan måste den vara ruskigt stark där nere?

Förresten: passade inte Svante Båth otroligt bra i kockmunderingen?

***

Allt för nu.