Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Rickard Hanssons travblogg

Bergh: ”Vi lämnar rätt information”

Hej igen.

Blixtblogg, Robert Bergh ringde upp.
Hur bemöter du de uppgifterna som Anders Engman publicerade i sin blogg, att skorna rycktes?
– Det gjorde jag ju också, vad är det för fel med det? Sedan slog jag på specialbeslaget. På samma sätt som inför Elitloppet i fjol, då vissa struntade i att spela honom just för att det var ”skor” bak.
Vad säger du om att det har blivit en sådan debatt det här, att spelare känner sig lurade?
– Vi lämnar rätt information och gör så gott vi kan, men någon gång per år blir det fel. Personalen har fullt upp med sina hästar under tävlingsdagen och ser kanske inte det som det viktigaste, men jag informerar dem om att det är väldigt viktigt med skoinformationen för spelarna. Till exempel om jag bestämt att det blir skor runt om så är det bättre att det ändras direkt och att man inte väntar med det.
How Amazing Tooma gick med samma balans sa du…
– Ja, men med en mer tydlig tåsko.
Fram eller bak?*
– Bak.
Inga konstigheter alltså, Nahar gick med ett specialbeslag vid segerloppet på Valla?
– Ja, precis.

***

*Notera att skoinformationen då stämmer på How Amazing Tooma, jag spekulerade, i förra bloggen, om det var fram- eller baksko på henne.

Kvällens balans på Nahar? Riktiga skor, runt om.

***

Allt för nu.