Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ramona Karlsson

Swedol Grand Prix

Jag har haft SÅ kul dagar! Är ute på en mäss-turné tillsammans med min huvudsponsor Swedol, som arrangerar Swedol Grand Prix. Hello Sweden är eventarrangör, vilket är extra kul då det är ett gott gäng jag arbetat med sedan flera år tillbaks. Vi var i Jönköping och Malmö förra veckan, och denna vecka är vi i Sundsvall och Stockholm. Swedols största leverantörer ställer ut, och varje återförsäljare har bjudit in sina VIP-kunder. Känner mig nästan lite ledsen över att turnén snart är slut. Bara Stockholm kvar nu. Det har varit riktigt trevligt och lyckat. Mycket folk, och många motorsportsintresserade gäster som kommer fram och snackar, full fart hela tiden. Det ser jag bland annat på de bilder jag tagit, som mestadels är innan mässan börjar. Under tiden hinner jag knappt ta fram telefonen. Här sitter min vapendragare Kenneth och utmanar konferencier Klasse Möllberg i rallyspel innan mässan börjar i Sundsvall. Jag har ännu inte blivit slagen,även om jag varit nervös några gånger. bild-6 Lugnet innan stormen. bild-5 ”Ditt team” står det på Swedols kläder. Och det stämmer så bra. Man märker verkligen av en riktigt schysst teamkänsla hos Swedol. Drivna, proffsiga och schyssta människor som jag verkligen trivs med. Lyckliga jag som får representera deras företag! 🙂 bild-5 Nu drar jag söderut till Stockholm. Kenneth sitter vid ratten medan jag sitter med datorn i knäet och jobbar framåt. Perfekt mobilt kontor, som då och då kryddas med nya idéer, som varvas med garv. Gillar att inte vara ensam. Ensam kan jag vara bakom ratten, men däremellan skulle det vara tufft att hinna med allt själv. Och dessutom inte lika kul. Vi hörs :-)! /Ramona