Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Var med och bygg mitt team!

Det känns grymt kul att nu kunna gå ut med vad jag jobbat för det sista halvåret. För nu är jag så nära att lyckas! 🙂 Mitt mål är att driva ett eget Supercarteam, och att bygga upp det från och med i år. I första hand siktar jag på att köra Rallycross-EM, och självklart VM i Höljes. Vill ni, så kan ni hjälpa mig att nå min målsättning, och samtidigt bli en värdefull del av mitt team. Jag har startat en crowdfundingkampanj, där man kan få allt från specialdesignade teamkläder, till VIP-biljetter i utbyte. Gå gärna in på denna länk för att läsa mer!

bild-4

Är så himla glad och tacksam över alla grymma människor jag omger mig med just nu! En av dem är Mikael Koff från Brodcasthouse som gjorde crowdfundingfilmen ovan. Här tar vi en semlepaus mellan inspelningarna.

Jag ser fram emot att snart få berätta mer om mina planer. Och STORT tack till alla som hittills har varit med i min crowdfundingkampanj, det värmer verkligen i hjärtat. För varje bidrag kommer jag ett steg närmre, och jag jobbar stenhårt varje dag för att få detta att gå i lås!  Tack alla ni som stöttar på alla olika vis, ni är tamigtusan bäst. <3

/Ramona