Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Den som väntar på något gott.

Dagarna rusar i väg som vanlig ordning, och mycket kul som händer. Det är klart det händer tråkiga grejer också ibland, men det skiter vi i tycker jag. Nu är det framåt som gäller. Jag tänker inom den närmsta veckan kunna avslöja lite mer om vad som händer, och vad det är jag jobbar på. Dagarna är sprängfyllda av att kontakta sponsorer, fara på möten, och allt för att göra 2015 till en så grymt bra säsong som möjligt. Föreläsningar har jag klämt in också, riktigt kul. Tänk att jag kan tycka att prata inför folk är roligt, jag som knappt har tyckt om att prata överhuvudtaget. När jag började med motorsport ville jag bara sitta bakom en ratt, köra bil och hålla klaffen. Blyg och förskrämd som få. Tack snälla motorsport för att du är så sablans dyr. Utan det faktum hade jag inte fått jobba så hårt med sponsorer, och jag hade förmodligen varit lika blyg fortfarande (men förutom det, så får du gärna vara mycket billigare). Nu sitter jag på tåget hem till kära värmland efter några dagar i 08-land. I torsdags föreläste jag under Svenskt Näringlivs- och NSD:s träff i Stockholm. 10984045_1055002097850009_4084333764538585622_n Efter Mona Sahlins föredrag, fick jag äran att hålla i en avslutning med ett helt annat ämne; motorsport. Hyfsat mäktig känsla att hålla i en föreläsning med inspirationstema inför en grupp människor som verkligen inspirerar MIG! Det var chefer för SÄPO, Militär underrättelsetjänst, och koncernsäkerhetschefer för stora företag. Viktiga och tunga jobb! Ämnet för konferensen var politik och religion, konflikter, radikalisering och terrorism.  Och så motorsport, då. Och idag har jag föreläst för Sweco i Bålsta. Är så glad över att min röst höll, vaknade med feber och lät som en kraxig kråka. Men det gick bra, och det var kul. Blir SÅ glad när det kommer fram människor efter föredragen som berättar hur rörda och peppade de blivit. Tänk att den resa jag gjort kan inspirera andra. Så himla kul!! Det gör verkligen min dag, och flera dagar framöver. Nu ska jag lyssna på rallyradion och följa mina kära gamla rallykollegor under SM i Sandviken. Ska villigt erkänna att jag är BRUTALT körsugen! Vid denna tidpunkten på året är ju min biologiska rallyklocka inställd på att vara ute mellan snövallarna och gasa, men rallycrossäsongen börjar ju lite senare på året. östersund Bild: Rallybild.se Den som väntar på något gott… Trevig helg på er vänner! /Ramona